• disk kompakt

Qendra e Artit Polyphony ka prodhuar dy edicione të reja të muzikës klasike

Qendra e Artit Polyphony, si producent, dhe Davor Jordanovski, si botues, kanë nxjerrë dy CD me muzikë klasike nga artistët e muzikës vendase, violinistja Sanja леuplevska Boiral dhe pianistja Janinka Nevçeeva. Violinistja Sanja леuplevska Boiral, e cila ka jetuar dhe punuar për një kohë të gjatë në Kanada dhe gjatë karrierës së saj muzikore ka performuar me një sërë artistësh shumë të përkushtuar…

Qendra e Artit Polyphony ka prodhuar dy edicione të reja të muzikës klasike Lexo më shumë »