• komandantët

Komandantët rusë u kritikuan për vrasjen e ushtarëve të tyre në sulmet ukrainase

Nacionalistët rusë dhe disa ligjvënës kanë akuzuar komandantët rusë për injorimin e rrezikut dhe po kërkojnë dënimin e tyre ndërsa zemërimi rritet për vrasjen e dhjetëra ushtarëve rusë në një nga sulmet më vdekjeprurëse të Ukrainës. Ministria ruse e Mbrojtjes njoftoi se 63 ushtarë vdiqën natën e Vitit të Ri nga një shpërthim që shkatërroi një kazermë të përkohshme në shkollën profesionale në ...

Komandantët rusë u kritikuan për vrasjen e ushtarëve të tyre në sulmet ukrainase Lexo më shumë »