• Kolinda Grabar-Kitarovi.

FOTO | Kolinda Grabar Kitarovi me një mesazh të fuqishëm: Të jemi gra të forta!

Një nga politikanet më karizmatike të skenës ballkanike, Kolinda Grabar-Kitarovi., ka shpërndarë një foto në llogarinë e saj në Instagram me rastin e festës së gruas, 8 Marsit. Ish-presidentja e Kroacisë zbuloi se aktualisht ndodhet në kryeqytetin suedez, Stokholm, dhe ka shpërndarë një foto ku shfaqet me disa gra dhe mban një pankartë të vogël. Shikoni këtë postim në Instagram…

FOTO | Kolinda Grabar Kitarovi me një mesazh të fuqishëm: Të jemi gra të forta! Lexo më shumë »