• letërsi

Shkrimtarja kroate Ena Katarina Haller po qëndron në një rezidencë letrare në Shkup

Në kuadër të programit rezidencial të shtëpisë botuese "Goten", të mbështetur nga rrjeti evropian për përkthim dhe libra "Traduki", shkrimtarja nga Kroacia, Ena Katarina Haller, në muajin gusht do të qëndrojë në një rezidencë letrare në Shkup. Gjatë qëndrimit të saj rezidencial në Shkup, Ena Katarina Haller do të punojë në romanin e saj të ri dhe do të ketë mundësinë të...

Shkrimtarja kroate Ena Katarina Haller po qëndron në një rezidencë letrare në Shkup Lexo më shumë »