• libër

Një prezantim monografik i festivaleve folklorike nga Assoc. Dr. Natasha Didenko

Libri “Festivat tetorore të valleve dhe këngëve popullore në Manastir, Shtip dhe Shkup (1947-1952)” i Asoc. Dr. Natasha Didenko u promovua në kuadër të edicionit të 22-të të manifestimit “Festimet muzikore të vjeshtës” 2021 në Muzeun e Luftës Maqedonase, ndërsa promotor ishte prof. Biljana Ristovska-Josifovska dr. Ky është prezantimi i parë monografik për këto festivale folklorike, të organizuara…

Një prezantim monografik i festivaleve folklorike nga Assoc. Dr. Natasha Didenko Lexo më shumë »