• klubi vanço mihajlov

Kryetari i klubit të mbyllur bullgar “Ivan Mihailov” akuzohet për përhapje të urrejtjes

Pas fshirjes së klubit kulturor bullgar “Ivan Mihailov” nga regjistri i shoqatave me vendim të Ministrisë së Drejtësisë, kryetari i shoqatës së mbyllur, Ljupço Georgievski, sot është akuzuar për përhapje të urrejtjes, përçarjes dhe intolerancës. Prokuroria Themelore Publike në Manastir njofton se ka ngritur aktakuzë kundër një personi i cili akuzohet për vepër të tejzgjatur...

Kryetari i klubit të mbyllur bullgar “Ivan Mihailov” akuzohet për përhapje të urrejtjes Lexo më shumë »