• Klubi i Car Boris

MPJ bullgare me notë proteste për rrahjen e sekretarit të Klubit të Kulturës Bullgare në Ohër: Ka mungesë sistematike të përgjigjes adekuate në RSM

Sulmi ndaj Hristijan Pendikov, sekretar i klubit kulturor bullgar “Car Boris Treti” nga Ohri, në mediat bullgare dhe nga politikanët e djathtë interpretohet si tentativë për vrasje, ndërsa Ministria e Punëve të Jashtme bullgare ka dalë me një reagim të ashpër. dhe shpalli një notë proteste. - Ambasadori i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bullgari do të thirret në Ministrinë e Punëve të Jashtme...

MPJ bullgare me notë proteste për rrahjen e sekretarit të Klubit të Kulturës Bullgare në Ohër: Ka mungesë sistematike të përgjigjes adekuate në RSM Lexo më shumë »