• qelizë

Shkencëtarët thonë se kanë zhvilluar një metodë për rinovimin e qelizave njerëzore deri në 30 vjet

Shkencëtarët kanë zhvilluar një metodë që mund të rivendosë orën biologjike të qelizave të lëkurës në 30 vjet, duke krijuar qeliza staminale nga të pjekurat, të cilat mund të përdoren për të trajtuar sëmundjet e lëkurës në të ardhmen, shkruan “Bloomberg”. Studiuesit përshkruajnë mundësinë e rikthimit të pjesshëm të funksionit të qelizave të vjetra, si dhe rikthimin e moshës biologjike. …

Shkencëtarët thonë se kanë zhvilluar një metodë për rinovimin e qelizave njerëzore deri në 30 vjet Lexo më shumë »