• Kisinger

Kyiv i tha Kissingerit: Ju nuk keni kuptuar asgjë, çdo marrëveshje me djallin është një fitore për Putinin

Ish-diplomati amerikan Henry Kissinger tha sot se ka ardhur koha për t'i dhënë fund konfliktit në Ukrainë për të zvogëluar rrezikun e një lufte të re katastrofike botërore, por qeveria në Kiev i hodhi poshtë këto komente dhe theksoi se nuk mund të ketë një marrëveshje që përfshin cedimi i territorit ukrainas.territor. “Arritja e paqes në çdo rast...

Kyiv i tha Kissingerit: Ju nuk keni kuptuar asgjë, çdo marrëveshje me djallin është një fitore për Putinin Lexo më shumë »