• Kiril Pejcinovic

VIDEO INTERVISTË | Prof. Momirovski: Kiril Pejçinoviq fliste gjuhën maqedonase dhe nuk mund të ndihej ndryshe veçse si maqedonas

Kiril Pejçinoviq nuk mund të ndihej ndryshe veçse si maqedonas, sepse këtë e dëshmon në veprat e tij, ku gjuhën maqedonase e merr si bazë të identitetit maqedonas dhe e përdor atë si pikënisje për të paraqitur të gjitha mundësitë dhe aftësitë e tij në një nivel letrar - thotë profesor Boris Momirovski, shkrimtar dhe...

VIDEO INTERVISTË | Prof. Momirovski: Kiril Pejçinoviq fliste gjuhën maqedonase dhe nuk mund të ndihej ndryshe veçse si maqedonas Lexo më shumë »