• kilogramë

Përpara se të filloni të pini kolagjen, ekspertët sugjerojnë 10 gjëra që duhet të dini

Është e vështirë të mos vëresh personazhe publike që pinë dozën e tyre të kolagjenit në baza ditore. Por duhet të keni menduar se çfarë bëjnë ata, është një trend i ri apo thjesht një reklamë e mirë dhe a keni nevojë edhe për kolagjen? Kolagjeni është lloji më i bollshëm i proteinave në trupin tonë, kështu që përbën deri në 30 për qind të…

Përpara se të filloni të pini kolagjen, ekspertët sugjerojnë 10 gjëra që duhet të dini Lexo më shumë »