• kazinotë

Reagimi ndaj propozimit të zhvendosjes së kazinosë: Çfarë di Aleanca për një hotel me pesë yje?

A e di dikush në partinë Aleanca e Shqiptarëve se në Maqedoninë e Veriut nuk ka asnjë hotel me pesë yje dhe për të përshtatur një ekzistues apo për të ndërtuar një hotel të tillë duhen investime të mëdha, reagon Shoqata e Organizatorëve të Lojërave të Lojërave. propozim-ligji i shpallur i Aleancës për Shqiptarët, i cili kërkon…

Reagimi ndaj propozimit të zhvendosjes së kazinosë: Çfarë di Aleanca për një hotel me pesë yje? Lexo më shumë »