• kirurgji kardiake

DKSHC: Shkarkimet e drejtorëve të Toksikologjisë dhe Kardiokirurgjisë janë të paligjshme

Komisioni Kundër Korrupsionit pranoi raportimet se shkarkimet e Drejtorit Mjekësor të Toksikologjisë dhe Drejtorit të Kardiokirurgjisë Shtetërore nga ministri i Shëndetësisë Ilir Demiri ishin të pabazuara, duke thënë se me dy vendimet e ministrit është shkelur Ligji për Parandalimin e Korrupsionit. dhe Konflikti i Interesit dhe Ligji për mbrojtjen shëndetësore. Zgjedhore...

DKSHC: Shkarkimet e drejtorëve të Toksikologjisë dhe Kardiokirurgjisë janë të paligjshme Lexo më shumë »