Karapejovski nga ZNAM: Do t'u sigurojmë punësim 200 studentëve më të mirë dhe bursa

Bartësi i listës së kandidatëve për deputetë në IE 1, Boban Karapejovski, në konferencën e sotme për media tha se në programin e Lëvizjes DI - Për Maqedoninë tonë për zgjedhjet parlamentare, të quajtur “Proklamata për Maqedoni të dinjitetshme”, një nga prioritetet. është arsimi dhe shkenca, të cilat janë thelbësore për ndërtimin e një shteti të fortë dhe të begatë. - Në Shpalljen e dinjitetshme...

Karapejovski nga ZNAM: Do t'u sigurojmë punësim 200 studentëve më të mirë dhe bursa Lexo më shumë »