• karantinë

Shanghai në karantinë për shkak të Covid-19

Shanghai, një nga qytetet më të mëdha të Kinës me një popullsi prej rreth 26 milionë banorësh, do të vendoset sot në karantinë si pjesë e një strategjie për të luftuar Covid-19. Rrethi Financiar Pudong në Shangai dhe lagjet e afërta do të jetë i mbyllur nga sot deri të premten pasi testimi masiv fillon në të gjithë qytetin. Pjesa tjetër e qytetit në perëndim të lumit Huangpu do të…

Shanghai në karantinë për shkak të Covid-19 Lexo më shumë »