• uniteti kanonik

Kush jeni ju që mendoni për emrin e KOM-OA? – e qortoi Pendarovski kishën bullgare

Presidenti Stevo Pendarovski beson se ekziston një politikë e koordinuar shtetërore ndërmjet autoriteteve bullgare dhe Kishës Ortodokse Bullgare (BOK), pasi Sinodi i BOK-së njoftoi sot se ka pranuar vendimin e Patriarkanës Ekumenike për pranimin e KOM-OA në unitet kanonik. , por gjithashtu deklaroi se "për kishën në Maqedoninë e Veriut ende nuk është marrë parasysh". - E pashë sot…

Kush jeni ju që mendoni për emrin e KOM-OA? – e qortoi Pendarovski kishën bullgare Lexo më shumë »