• kanonizimi

KOM-OA do ta shpallë Kiril Pejçinoviqin shenjtor në manastirin e tij në Lešočki

Më 16 tetor, të dielën, në prani të ipeshkvijve të KOM-OA-së, në manastirin e fshatit Leshok të Tetovës do të bëhet kanonizimi i Hieromonkut Kiril Pejçinoviq, i cili ishte igumen i manastirit dhe është varrosur aty. njoftoi Kisha. Ideja e kanonizimit të Pejçinoviqit, i cili është një arsimtar i rëndësishëm maqedonas dhe një nga shkrimtarët e parë në gjuhën popullore maqedonase, ...

KOM-OA do ta shpallë Kiril Pejçinoviqin shenjtor në manastirin e tij në Lešočki Lexo më shumë »