• jelek kanje

VIDEO | Kanye West i befasoi të gjithë në BET Awards me praninë e tij: Bën shaka me Kim në fjalimin e tij

Kanye West u shfaq në skenë në fund të ndarjes së çmimeve BET më 26 qershor për të nderuar Didi me Çmimin e Arritjes së Jetës. I besueshëm ndaj karakterit të tij, Kanye e mbuloi fytyrën me një maskë dhe kapuç teksa foli për mënyrën sesi Didi e kishte frymëzuar gjatë gjithë karrierës së tij. Në një moment…

VIDEO | Kanye West i befasoi të gjithë në BET Awards me praninë e tij: Bën shaka me Kim në fjalimin e tij Lexo më shumë »