• deve vasquez

Avokati i Johnny Depp foli më në fund për marrëdhënien me aktorin: E gjithë bota i bashkon, ja çfarë thotë ajo…

Avokatja e Johnny Depp, Camilla Vazquez, tha se thashethemet për romancën e saj me aktorin ishin joetike dhe seksiste. Në një intervistë të re për Good Morning America, Vazquez tha se ishte e zhgënjyer që njerëzit mendonin se reagimet e saj ndaj aktorit të famshëm ishin në ndonjë mënyrë të papërshtatshme ose joprofesionale. - Unë me të vërtetë kujdesem për klientët e mi dhe…

Avokati i Johnny Depp foli më në fund për marrëdhënien me aktorin: E gjithë bota i bashkon, ja çfarë thotë ajo… Lexo më shumë »