• interesi

Trenovski: Rritja e mundshme e interesit për kredi, inflacioni do të zbehet në fund të vitit

Rritja e normës referencë të interesit në tre për qind në një të ardhme të parashikueshme mund të rrisë normat e interesit për depozitat dhe kreditë me normë fleksibël interesi dhe për shkak të periudhës së pasigurt në të cilën ndodhemi, kërkesa për kredi dhe huamarrje duhet të jetë e kujdesshme, vlerëson. në një deklaratë për profesorin universitar të MPB-së, Borçe Trenovski. Pritshmëritë e përgjithshme janë...

Trenovski: Rritja e mundshme e interesit për kredi, inflacioni do të zbehet në fund të vitit Lexo më shumë »