• stafi

Kadyrov urdhëroi të ndëshkohen të afërmit e kriminelëve nëse nuk gjenden: Hakmarrja e gjakut është një zakon që nga kohra të lashta

Udhëheqësi çeçen Ramzan Kadyrov u ka bërë thirrje forcave të tij të sigurisë që të ndëshkojnë të afërmit e atyre që kanë kryer krime. Kadyrov, një bashkëpunëtor i ngushtë i presidentit rus Vladimir Putin, i dha këto udhëzime gjatë një takimi me komandantët dhe drejtuesit e njësive të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Çeçenisë dhe Gardës Kombëtare. “Nëse dikush e thyen...

Kadyrov urdhëroi të ndëshkohen të afërmit e kriminelëve nëse nuk gjenden: Hakmarrja e gjakut është një zakon që nga kohra të lashta Lexo më shumë »