• Korea e jugut

Koreja e Jugut do të kërkojë ekstradimin e ish-mbretit të kriptomonedhës

Koreja e Jugut do të kërkojë ekstradimin e Do Kwon, një prej të arratisurve më të kërkuar në botë në fushën e krimit kripto, i cili u arrestua në Mal të Zi, tha sot zëdhënësja e prokurorisë në jug të Seulit, Kim Hye-kyung. RTCG raportoi se shtetasit e Koresë së Jugut Do Kwon dhe Hong Chand Yoon u arrestuan pas një marrjeje në pyetje në Prokurorinë Themelore të Shtetit që përfundoi herët...

Koreja e Jugut do të kërkojë ekstradimin e ish-mbretit të kriptomonedhës Lexo më shumë »