• po

FOTO | Kanye West me një falje publike për të gjitha shpërthimet në internet: Ende po mësoj!

Reperi Kanye West prej disa kohësh i është drejtuar në rrjetet sociale ish-bashkëshortes së tij Kim Kardashian, duke i lutur që të kthehet për t'u bërë sërish një familje dhe duke sulmuar partnerin e saj Pete Davidson. Përveç lëvizjeve të çuditshme të postimeve dhe fshirjes së postimeve në profilet e tij, ai i shkruante të gjitha postimet me shkronja të mëdha. Pas agimit…

FOTO | Kanye West me një falje publike për të gjitha shpërthimet në internet: Ende po mësoj! Lexo më shumë »