• ndërmarrjet publike

Macron me kritika ndaj kompanive publike: Mos i trembni njerëzit me skenarë absurde

Presidenti francez Emmanuel Macron kritikoi sot "autoritetet dhe ndërmarrjet publike" roli i të cilave është "të mos transmetojnë frikën ose të menaxhojnë frikën", pasi kompania franceze e shpërndarjes së energjisë elektrike (RTE) paralajmëroi për ndërprerje të mundshme të energjisë këtë dimër. Ndaloni të gjitha këto, tha Macron. - Roli i qeverisë, i ministrave, i operatorëve është të përfundojnë punën e tyre...

Macron me kritika ndaj kompanive publike: Mos i trembni njerëzit me skenarë absurde Lexo më shumë »