• mashtrim

Një italian po merrte ndihmë shtetërore për verbëri, u kap duke drejtuar makinën

Një italian, i cili prej vitesh merrte ndihmë shtetërore për verbërinë, është arrestuar këtë javë me dyshimin se ka kryer mashtrim, pasi është parë duke hipur, duke parë vitrinat e dyqaneve dhe duke hipur në një skuter, raportojnë mediat italiane. Një burrë nga Palermo ka marrë të paktën 170.000 euro ndihmë që nga viti 2008, pasi pretendoi se ishte plotësisht i verbër ndaj pasojave të trashëgimisë…

Një italian po merrte ndihmë shtetërore për verbëri, u kap duke drejtuar makinën Lexo më shumë »