Më 8 maj, zgjedhjet parlamentare dhe raundi i dytë presidencial

Më 8 maj Maqedonia do të shkojë në zgjedhje të përbashkëta parlamentare dhe në raundin e dytë presidencial. Raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale do të mbahet më 24 prill, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski, pas takimit të liderëve, për të cilin vlerësoi se është arritur konsensus i gjerë për ndryshimet në Kodin Zgjedhor në pjesën e rekomandimeve. të OSBE-së...

Më 8 maj, zgjedhjet parlamentare dhe raundi i dytë presidencial Lexo më shumë »