• buzë daçiq

Daçiq: Një vendim për sanksione kundër Rusisë është i mundur nëse ekonomia dhe qytetarët serbë fillojnë të pësojnë dëme të pariparueshme

Ministri i Jashtëm Ivica Daçiq tha se Serbia e ka lënë të hapur mundësinë e anulimit të vendimit për vendosjen e sanksioneve ndaj Rusisë për shkak të sulmit ndaj Ukrainës, nëse ekonomia dhe qytetarët serbë fillojnë të pësojnë dëme të pariparueshme, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi. - Meqenëse vendimi (i Këshillit të Sigurisë Kombëtare të Serbisë) është ende në...

Daçiq: Një vendim për sanksione kundër Rusisë është i mundur nëse ekonomia dhe qytetarët serbë fillojnë të pësojnë dëme të pariparueshme Lexo më shumë »