• вица брчиоски

Area dha të gjitha imazhet e saj për publikun në dy koncerte fantastike akustike në Filarmoninë

Rock grupi maqedonas "Area" është sinonim i muzikës cilësore, dhe zëri i fuqishëm dhe unik i frontmenit të grupit Ružica Milošeska - Brčioska çarmatos zemrën e të gjithëve. Dhe se është kështu, grupi e tregoi dhe na e konfirmoi në dy koncertet akustike që mbajtën këtë fundjavë në Filarmoninë e Maqedonisë. Publiku ishte dëshmitar i tingullit të jashtëzakonshëm dy netë me radhë,...

Area dha të gjitha imazhet e saj për publikun në dy koncerte fantastike akustike në Filarmoninë Lexo më shumë »