• Ivana

FOTO | Beqari më i dëshiruar Milos Bikovic do të martohet: I zgjedhuri dihet, data nuk është ende!

Një nga aktorët më të suksesshëm serbë dhe tashmë producent, Milos Bikovic është një nga beqarët më të lakmuar në rajon. Ai jo vetëm që filloi bashkëjetesën me të dashurën e tij, Ivana Maliq, ata po planifikojnë edhe të martohen – raportojnë mediat serbe. Shikoni këtë postim në Instagram Një postim i shpërndarë nga Miloš Biković (@bikovic) Акстер…

FOTO | Beqari më i dëshiruar Milos Bikovic do të martohet: I zgjedhuri dihet, data nuk është ende! Lexo më shumë »