• historia

Shaqiri u bëri thirrje mësuesve që kanë rezerva për tekstin e Historisë që të përfshihen si recensues

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, u ka bërë thirrje të gjithë mësimdhënësve që kanë komente për tekstin e Historisë, që të përfshihen si recensues për të kontribuar në zhvillimin e tekstit dhe që komentet e tyre të merren parasysh. Siç ka bërë të ditur Shaqiri sot, Ministria e Arsimit dhe Kulturës i është drejtuar të gjitha fakulteteve përkatëse për të thirrur profesorët që...

Shaqiri u bëri thirrje mësuesve që kanë rezerva për tekstin e Historisë që të përfshihen si recensues Lexo më shumë »