VIDEO INTERVISTË | Prof. Dr. Lazarevska: Ëmbëlsira dhe makaronat bëhen nga mielli i insekteve, por kjo duhet të jetë në deklaratë

Çfarë është entomofagia? A lejohet ngrënia e insekteve në Maqedoni? A janë të dobishme proteinat që gjenden tek insektet dhe cilat janë përfitimet nëse konsumohen Pyetëm Prof. Stanislava Lazarevska nga Fakulteti i Bujqësisë dhe Ushqimit i UKIM. Për “Sloboden Pechat”, Lazarevska thotë se insektet nuk janë të dëmshme, edhe pse te njerëzit...

VIDEO INTERVISTË | Prof. Dr. Lazarevska: Ëmbëlsira dhe makaronat bëhen nga mielli i insekteve, por kjo duhet të jetë në deklaratë Lexo më shumë »