• sistemi i imunitetit

Çfarë do të thotë të jesh imunokompromentuar?

Imunokompromentues do të thotë që sistemi juaj imunitar nuk po funksionon siç duhet për t'ju mbrojtur nga infeksioni ose që nuk mund të bëjë dallimin midis qelizave tuaja dhe qelizave të tjera. "Ka shumë mënyra në të cilat njerëzit mund të jenë të imunokompromentuar," tha hematologu Stuart Seropian. “Sistemi imunitar është kompleks dhe i përbërë nga shumë lloje të ndryshme të imunitetit…

Çfarë do të thotë të jesh imunokompromentuar? Lexo më shumë »