• dhejz

ISHP: Rritje e lehtë e numrit të infeksioneve të infektuara dhe zvarranikëve të kojotës

Në periudhën 14 mars deri më 20 mars, në laboratorët ku kryhet testimi molekular dhe antigjeni për praninë e SARS-CoV-15.577 janë testuar gjithsej 2 materiale, me një rritje prej 2,1 për qind krahasuar me javën e kaluar. Janë regjistruar 1.834 raste të reja pozitive nga 32 qytete të vendit, me një rritje prej 0,9 për qind krahasuar me…

ISHP: Rritje e lehtë e numrit të infeksioneve të infektuara dhe zvarranikëve të kojotës Lexo më shumë »