• lodra

Lodrat e fëmijëve nën vëzhgim në BE: nga 19 të blera online, edhe 18 janë të pasigurta!

Industria Evropiane e Lodrave (TIE) bleu 19 produkte për fëmijë nga një prej faqeve më të famshme të shitjeve online - "Temu", por asnjë prej tyre nuk ishte plotësisht në përputhje me legjislacionin e BE-së dhe 18 prej tyre përbënin një rrezik real të sigurisë për fëmijët. Për shkak të këtyre rezultateve dhe për faktin se situata është e ngjashme në të gjitha...

Lodrat e fëmijëve nën vëzhgim në BE: nga 19 të blera online, edhe 18 janë të pasigurta! Lexo më shumë »