• koncert bamirësie

VIDEO | Koncert bamirësie sonte në teatrin e komedisë, me 100 denarë ndihmë për blerjen e karrocës

Sot nga ora 19:21 deri në ora XNUMX:XNUMX në teatrin “Komedia” do të mbahet koncert bamirës me qëllim blerjen e një karroce për një fëmijë me përgjumje dhe autizëm, njoftuan sot në konferencën e mëngjesit vullnetarët Jovana Petrovska dhe Mia Jankovska. pjesë e organizatorit të koncertit. - Të gjitha mjetet nga ky koncert dhe nga i gjithë Komiteti Qendror…

VIDEO | Koncert bamirësie sonte në teatrin e komedisë, me 100 denarë ndihmë për blerjen e karrocës Lexo më shumë »