INTERVISTË | Hristijan Stojanovski - Chris ngjit me sukses vertikalët e modelingut ndërkombëtar: Jam i motivuar nga mundësia për të parë dhe përjetuar më shumë nga kjo botë

Që një karrierë si modele në arenën ndërkombëtare nuk është një ëndërr e pakapshme, flasin nga historitë e modelimit të modeleve tona të reja të lançuara gjithnjë e më shumë me sukses. Njëri prej tyre është Hristijan Stojanoski - Chris. Modelingun e ka nisur për herë të parë në vitin 2016 dhe angazhimi i tij i parë ka qenë një editorial për Tea Moderna.

INTERVISTË | Hristijan Stojanovski - Chris ngjit me sukses vertikalët e modelingut ndërkombëtar: Jam i motivuar nga mundësia për të parë dhe përjetuar më shumë nga kjo botë Lexo më shumë »