• Christian Mickowski

Mickovski: Maqedonia është në gjunjë dhe ka nevojë për transformim dhe për këtë duhen 61 deputetë

Na duhet bashkim dhe hapje për zgjedhjet e ardhshme parlamentare, të cilat janë referendum për të vendosur se çfarë Maqedonie duam të kemi, deklaroi sonte kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në takimin me qytetarët para “Maqedonisë”. sallë sportive në Prilep, në kuadër të aktiviteteve të partisë në terren, nën moton "Është e rëndësishme!" Ndryshimet varen nga ju”. Mickoski kërkoi besim në...

Mickovski: Maqedonia është në gjunjë dhe ka nevojë për transformim dhe për këtë duhen 61 deputetë Lexo më shumë »