• kolesteroli

Në shkollat ​​kroate, një ekzaminim sistematik do të kontrollojë nëse fëmijët kanë kolesterol të lartë

 Kolesteroli i lartë trashëgues te fëmijët e shkollës në të ardhmen do të zbulohet si pjesë e ekzaminimit sistematik për regjistrim në shkollën fillore, është bërë e ditur në kongresin profesional shëndetësor të mbajtur nga 6 deri më 7 maj në Opatija. Në kuadër të ekzaminimit sistematik, fëmijët do t'i bëjnë analizat e gjakut dhe do t'u kontrollohet niveli i kolesterolit,…

Në shkollat ​​kroate, një ekzaminim sistematik do të kontrollojë nëse fëmijët kanë kolesterol të lartë Lexo më shumë »