• Hanna Huljiç

Petar Grasho foli për ndarjen me Danielën: Gjithçka është e pastër dhe e qartë

Petar Grasho së fundmi është martuar me këngëtaren Hana Huljic. Para saj ka qenë në një lidhje dashurie me Danijela Martinovin prej 24 vitesh. Është hera e parë që ai komenton ndarjen e tyre. “Gjithçka është e pastër dhe e qartë me ne, kemi mbetur në marrëdhënie të mira. Nuk do të dija si të komentoja apo çfarë të thoja për të gjitha ato tekste që janë…

Petar Grasho foli për ndarjen me Danielën: Gjithçka është e pastër dhe e qartë Lexo më shumë »