• hakerat

Hakerët e Koresë së Veriut vjedhin 400 milionë dollarë kriptomonedha në 2021

Koreja e Veriut kreu shtatë sulme në platformat e kriptomonedhave vitin e kaluar dhe tërhoqi asetet dixhitale me vlerë rreth 400 milionë dollarë, sipas Reuters. “Nga viti 2020 deri në vitin 2021, numri i sulmeve hakere në lidhje me Korenë e Veriut është rritur nga katër në shtatë për qind dhe vlera e fondeve të tërhequra është rritur me 40 për qind. Kur Veriu…

Hakerët e Koresë së Veriut vjedhin 400 milionë dollarë kriptomonedha në 2021 Lexo më shumë »