• i përafërt

Takimi mes Grubit dhe Girit për procesin e integrimit të vendit në BE

Nënkryetari i Parë i Qeverisë dhe Ministri i Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve Ndërkomunitetesh Artan Grubi ka zhvilluar një takim me ambasadorin evropian, David Geer. Në këtë takim u diskutua për procesin e integrimit të vendit në BE pas hapjes së negociatave për anëtarësim, si dhe nevojën urgjente për inicimin e ndryshimeve kushtetuese dhe përfundimin me sukses të tyre si e vetmja...

Takimi mes Grubit dhe Girit për procesin e integrimit të vendit në BE Lexo më shumë »