• gramë

VIDEO | Kjo këngë fitoi çmimin Grammy për Këngën e Vitit dhe pas saj fshihet një histori e pabesueshme

"Just Like That" e Bonnie Raitt befasoi duke fituar këngën më të mirë në çmimet Grammy të këtij viti të mbajtur në Los Angeles të dielën. Shikoni këtë postim në Instagram Një postim i shpërndarë nga @biden46harris49 Vetë ikona e muzikës Bonnie Raitt u trondit dukshëm kur mori çmimin prestigjioz Grammy për këngën...

VIDEO | Kjo këngë fitoi çmimin Grammy për Këngën e Vitit dhe pas saj fshihet një histori e pabesueshme Lexo më shumë »