• Kufijtë

Iraku po forcon kontrollin kufitar me Iranin dhe Turqinë

Qeveria Federale e Irakut njoftoi dje se së bashku me Qeverinë e Kurdistanit të Irakut dhe forcat e armatosura të rajonit autonom do të përgatisin një plan për vendosjen e rojeve kufitare irakiane në kufirin me Iranin dhe Turqinë. Planet për të vendosur rojet kufitare irakiane kanë për qëllim kryesisht Iranin, forcat e të cilit kanë bombarduar objektivat e opozitës kurde iraniane ditët e fundit.

Iraku po forcon kontrollin kufitar me Iranin dhe Turqinë Lexo më shumë »