• lakuriqësia

Madonna në sulm dhe mbrojtje: Jetojmë në një kulturë që lejon të tregohet çdo centimetër i trupit të një gruaje, përveç thithit të gjirit

Madonna sulmoi Instagramin për shkarkimin e fotove të saj, të cilat, pavarësisht pozave provokuese që përmbajnë, u hoqën sepse thithka e saj ishte pjesërisht e ekspozuar. Ylli 63-vjeçar ndau një sërë fotosh intensive me poza të ngjashme provokuese, në të cilat ajo është mbi dhe nën krevat, e veshur me sytjena të prera, tanga, geta rrjetë dhe taka të larta. …

Madonna në sulm dhe mbrojtje: Jetojmë në një kulturë që lejon të tregohet çdo centimetër i trupit të një gruaje, përveç thithit të gjirit Lexo më shumë »