• Gmail

Ekspertët kibernetikë paralajmërojnë - Përdoruesit e Gmail dhe Outlook të fshijnë email të caktuar për të shmangur mashtrimet

Përdoruesit e Gmail dhe Outlook kanë marrë një paralajmërim nga ekspertët në internet se ekziston një mashtrim i ri i mundshëm që mund t'u kushtojë para. Taktikat e hakimit të përdorura nga këta mashtrues janë të ashtuquajturat emaile "paralajmërues" për humbjen e mbrojtjes antivirus në kompjuterin tuaj-shkruan "Express". E-mail ka një nënshkrim të falsifikuar të kompanive të njohura, në mënyrë që të…

Ekspertët kibernetikë paralajmërojnë - Përdoruesit e Gmail dhe Outlook të fshijnë email të caktuar për të shmangur mashtrimet Lexo më shumë »