• shikueshmëria

Mesazhi i Krishtlindjes i Mbretëreshës Elizabeth u ndoq nga mbi nëntë milionë njerëz

Në fjalimin tradicional të Krishtlindjeve të Mbretëreshës Elizabeth II, në të cilën foli me emocion për bashkëshortin e saj të ndjerë dhe simpatizoi familjet që u mungojnë të dashurit e tyre, mbretëresha arriti të "fitojë" mbi 8,96 milionë shikues të shfaqjes në Mbretërinë e Bashkuar. Sipas BBC, një audiencë prej 8,96 milionë njerëz ndoqën fjalimin festiv që…

Mesazhi i Krishtlindjes i Mbretëreshës Elizabeth u ndoq nga mbi nëntë milionë njerëz Lexo më shumë »