FOTO | Rosana dhe Gjorgji marrin një tjetër nip: Mateo është gëzimi i ri në shtëpi dhe plani i dhëndrit James për të krijuar një ekip ragbi dalëngadalë po realizohet

Këngëtarja jonë e njohur Rosana Sariq - Todorovska, e njohur vetëm si Rosana, nga dyshja muzikore "Mariana dhe Rosana", binjaket që tri ditë më parë i dhanë publikut hitet më të bukura muzikore u bënë gjyshe për herë të dytë. Nëpërmjet rrjeteve sociale, Rosana gëzon miqtë dhe fansat e ish-dyshes muzikore që ajo dhe bashkëshorti i saj,…

FOTO | Rosana dhe Gjorgji marrin një tjetër nip: Mateo është gëzimi i ri në shtëpi dhe plani i dhëndrit James për të krijuar një ekip ragbi dalëngadalë po realizohet Lexo më shumë »