• Gazprom

Kopeluzos dhe Gazprom u ndanë

“Divorci” i njoftuar mes Gazpromit të Rusisë dhe Prometheus Gas nga grupi Kopelousos është përshpejtuar nga kriza gjeopolitike dhe lufta në Ukrainë. Gati një vit pas kulmit të krizës energjetike dhe përpjekjeve panevropiane për të reduktuar importin e gazit rus në BE, rrugët e dy grupeve po ndahen, shkruan Prototema gr. “Prometheus Gas” do të vazhdojë të blejë...

Kopeluzos dhe Gazprom u ndanë Lexo më shumë »