• gastronomi

Receta e Victoria Spenjarska Steen: Mus çokollatë nga vetëm 4 përbërës

Viktorija Spenjarska Steen është nëna e Lubjanës së ëmbël dhe Emonës, një aktiviste në disa organizata joqeveritare dhe një avokate për një mënyrë jetese të shëndetshme. Kjo bukuroshe qëndron pas profilit në Instagram @vegan_viki_, i cili do t'ju fitojë që në fillim me ngjyrat e tij dhe do të dëshironi të rikrijoni menjëherë një nga recetat e saj të shëndetshme. Victoria Spenjarska Steen përgatiti topa energjie për ne...

Receta e Victoria Spenjarska Steen: Mus çokollatë nga vetëm 4 përbërës Lexo më shumë »