• zyrtarët

Zyrtarë të shumtë nga Amerika Qendrore në listën e korruptuar

Departamenti Amerikan i Shtetit ka shtuar dhjetëra zyrtarë aktualë dhe ish-zyrtarë, ligjvënës, gjyqtarë dhe biznesmenë nga Amerika Qendrore në listën e njerëzve që qeveria amerikane i konsideron "të korruptuar dhe jodemokratikë". Lista përfshin individë nga El Salvadori, Hondurasi, Guatemala dhe Nikaragua, dhe 60 të tjerë përfshijnë Jose Ernesto Sanabria, sekretarin e marrëdhënieve me median e…

Zyrtarë të shumtë nga Amerika Qendrore në listën e korruptuar Lexo më shumë »